Du bestämmer hur ditt drömhem ser ut – vi bygger

Vi hjälper dig att förverkliga din vision. Som helhetsleverantör av hustyper i alla dess former kan Modava utforma och projektleda ditt husbygge precis enligt dina önskemål.

En husbyggare som skapar värde för människan och samhället på lång sikt

Att bygga hus och andra miljöer för människan att leva i ger oerhörda möjligheter för oss att göra platser bättre för kommande generationer. Vi tar den möjligheten på allvar. Hos Modava finns olika specialister och kompetenser som samverkar för att utföra vår uppgift på bästa möjliga sätt – att leverera den bästa lösningen för kund och samhälle.

Hållbart

Kvalitativa lösningar

Flexibelt

Skräddarsy din huslösning med oss och våra arkitekter

Vi gillar att hålla det personligt med vår kund och kunna erbjuda en hög grad av flexibilitet i ditt husprojekt. Vi anpassar alla hus efter kundens önskemål. Ta möjligheten att förverkliga ditt drömhus med oss, fantasin sätter gränserna med våra arkitekter och designers. Vill du till exempel skräddarsy planlösningen, utgå från egen skiss eller andra specifika önskemål? Inga problem.
Vi går igenom dina planer tillsammans och tar fram en prisuppskattning till projektet innan vi tar det vidare.

Vi vägleder dig genom hela processen

Funderar du på att bygga villa eller till exempel ett attefallshus för gäster alternativt uthyrning?

Vi vägleder dig genom hela processen från bygglov och ritningar till slutförande kompletteringar. Dina personliga projektledare ansvarar för kvalitén på arbetet och rapporterar löpande till dig under byggets gång.
Vi har erfarenheten och kapaciteten som krävs att projektera och leda nyproduktion av hus i olika former.

Kontakta oss för ett personligt möte och låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm.

Totalentreprenad eller delad entreprenad

Vi erbjuder olika entreprenadformer och skräddarsyr ditt projekt precis enligt dina önskemål. Med totalentreprenad kan ni känna er trygga i att Modava tar ansvar för alla delar av husbygget. Med ett enda kontrakt ansvarar vi för byggets helhet både juridiskt och praktiskt. Från ritningar och bygglovshandlingar till färdigställande kompletteringar så finns vi där.

Läs mer om totalententreprenad här

Ring till oss

Skicka ett e-post

Besök oss

Modava AB
Finlandsgatan 36
164 74 Kista