Entreprenad

Entreprenad

Modava Bygg AB är ett byggföretag verksamma i Stockholms län och arbetar både som totalentreprenör och underentreprenör beroende på projektets omfattning. 

Utöver våra yrkesarbetare har våra projektledare god erfarenhet av projekteringsledning, arbetsledning och platsledning i större ROT- och nybyggnationsprojekt.

Våra snickare är svensktalande och är skickliga träarbetare och vi utför mestadels stomkompletterings- och inredningsentreprenader. Utöver lättväggar och inredningssnickerier har vi stor erfarenhet av allt träarbete som bland annat stomresning av trähus, fönstermontage, ytterväggar/utfackningsväggar, fasadpaneler, takkonstruktion och takläggning av panntak, med mera. 

Vi arbetar för närvarande som underentreprenör åt flera större byggföretag och total/generalentreprenader åt professionella beställare i mindre projekt.

Vi har kollektivavtal genom vårt medlemskap i Byggföretagen och ansvars- och allriskförsäkring hos Länsförsäkringar.

Kvalitet, miljö och arbetsmiljö är en central del av Modavas verksamhet och vi följer vår  KMA-policy när vi utför arbeten.

Modava har ett systematiskt arbete med kvalitet och miljö. Vårt ledningssystem är uppbyggt i Byggsamordnaren och följer kraven i ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 och AB 04. 

Arbete pågår med att certifiera företagets ledningssystem enligt BKMA och vi bedöms vara certifierade under 2024.

Kontakta

oss

Har du någon fråga? Tveka inte på att höra av dig via formuläret nedan så återkommer vi så fort som möjligt.