Karriär

Karriär

Vi utvecklas tillsammans
Vi söker medarbetare som vill vara med och utveckla framtidens bästa bygglösningar och påverka branschen i en hållbar riktning, både gällande människa och miljö.

Vi bygger ett modernt byggföretag där medarbetare får möjligheter att utvecklas till sin fulla potential. Vi tar reda på hur vi kan utvecklas tillsammans, det gäller alla på Modava. Så skapar vi delaktiga medarbetare och en positiv företagskultur.

Byggbranschen ger oerhörda möjligheter för människor att göra bestående avtryck på samhället, miljön och människan. Vi tar den möjligheten på allvar. Hos Modava finns olika specialister och kompetenser som samverkar för att utföra vår uppgift på bästa möjliga sätt – att leverera den bästa lösningen för kund och samhälle

Var med på resan
Vi är i ett tidigt skede vilket ger möjligheten att forma framtiden som vi vill se den.

Lediga jobb

Arbetsledare

Arbetsledare för snickeri i Stockholm

Snickare

Vi söker självgående snickare i Stockholm

Vi expanderar

Modava AB är aktiva i Stockholm sedan 2020 där vi bygger, projektleder och servar för både privatpersoner och företag. Tack vare hög efterfrågan och nya spännande projekt närmaste framtiden så utökar vi nu vår arbetsstyrka.

På Modava finns ett gäng yrkesstolta och passionerade kollegor som siktar högt, vi är idag 12 anställda och expanderar stadigt över hela Stockholm. I år gör vi många nyrekryteringar inom administration, marknadsföring, arbetsledning och yrkesarbetare inom mark och snickeri.

2022 har vi flera totalentreprenader av villor, ROT-projekt och entreprenadarbeten planerade.

Är du intresserad av den här möjligheten och att vara med på resan?

Välkommen att kontakta oss nedan

Ring till oss

Skicka ett e-post

Besök oss

Modava AB
Finlandsgatan 36
164 74 Kista