Inglasat uterum

Vi är officiella återförsäljare och montörer av Lumon inglasade uterum.

Genom att bygga uterum på en befintlig altan tillför du mervärde till ditt hem. Du ökar nämligen både boendekomforten och standarden på samma gång. Med ett uterum förlänger du även altanens livslängd eftersom glasen skyddar trät mot väder och vind. Med ett inglasat uterum kan du även njuta av din uteplats tidigare på våren och senare på hösten.
  • Höjer standarden
  • Ökar komforten

Ett inglasat uterum från Lumon är en långsiktig investering som kommer att ge dig glädje i många år. Det skyddade och eleganta uterummet fungerar som ett extra rum som kombinerar känslan av att vara utomhus och inomhus. Uterummet ger ett extra utrymme i ditt hem som du kan använda till precis vad du vill. Ett hemmakontor nära naturen, en lekhörna för de minsta i familjen eller en skön relaxavdelning med en stor soffgrupp och mysbelysning. Du bestämmer!

En av de allra bästa fördelarna med ett inglasat uterum på din uteplats, är att det förlänger livslängden på din uteplats med flera månader varje år. Njut av din trädgård och den friska luften oavsett vilket väder dagen bjuder på.

En skräddarsydd lösning för din uteplats

Vi skräddarsyr varje inglasning. Vi börjar alltid processen med ett hembesök hos dig där vi gör en behovsanalys baserad på mätningar samt dina önskemål och behov.

Vi hjälper dig från start när du ska bygga uterum på befintlig altan.
Vi hjälper dig med:

  • mäter och skräddarsyr den perfekta lösningen för just din altan
  • hjälper dig med bygglovsansökan
  • producerar, levererar och monterar din inglasning
  • erbjuder service under hela produktens livscykel

Vill du bygga ett uterum på din befintliga altan, eller vill du bara ha mer information om hur det går till? Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning.

renovera badrum i Stockholm

Renovera badrum

Att designa och renovera sitt badrum ska vara ett enkelt, roligt och inspirerande projekt.
Därför hjälper vi dig genom hela processen och projektleder från idé till slutförande.

Renovera kök

Modava har gedigen erfarenhet av att bygga kök, i olika former och omfattning. Från att flytta kök, bygga moderna designkök till att bygga köksöar.

Kontakta

oss

Har du någon fråga? Tveka inte på att höra av dig via formuläret nedan så återkommer vi så fort som möjligt.