Karriär

Arbetsledare

Som arbetsledare för våra snickare kommer du tillsammans med kollegor på Modava jobba med entreprenader, ROT-projekt och nyproduktion som till exempel totalentreprenader av villor.
Du kommer ha kontakt med och leda såväl egen personal på Modava som entreprenörer inom samtliga verksamhetsområden och projekt.  Du samarbetar med olika delar av Modava, projektledare och beställare. Du trivs med att arbeta med flera projekt parallellt och i vissa perioder är det viktigt att kunna prioritera rätt då arbetet blir mer intensivt. Det är viktigt att planera både långsiktigt och kortsiktigt inom projekten. Du behöver även planera ditt eget arbete, självständigt och tillsammans med kollegor, detta möjliggör att kunna utforma din egen tjänst i denna tidiga tillväxtfas vilket gör denna tjänst extra attraktiv.

Kvalitet och kundvård är centralt, vi är relativt nya på marknaden och vårdar vårt rykte och kunders erfarenhet med oss med högsta noggrannhet.

Du har relevant utbildning och erfarenhet med inriktning på bygg, arbetsledning och snickeri. Du kan även ha kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet. Du har datorkunskap och kan hantera officepaketet och öppen för att lära dig nya relevanta saker.
Du som person är engagerad, driftig, serviceminded och drivande, du kan arbeta självständigt och har bra problemlösningsförmåga. Du trivs både ute på fält och på kontor och har god samarbetförmåga. Du har B-körkort och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Hos Modava får du:

● Vara en del av ett företag i tidig och kraftig tillväxt.

● En arbetsplats som stödjer och uppmuntrar dina utvecklingsmöjligheter och drömmar, vi växer tillsammans och gläds åt varandras framgångar.

● Goda möjligheter för utbildning och karriär.

● Vara en del av en positiv företagskultur, där vi värdesätter individens upplevelse och utveckling.

● Möjlighet att vara med och forma din tjänst och arbetets gång.

● En arbetsplats med nolltolerans mot rasism, diskriminering och andra kränkningar.

Ring till oss

Skicka ett e-post

Besök oss

Modava AB
Finlandsgatan 36
164 74 Kista