Karriär

Snickare

Som snickare på Modava kommer du tillsammans med dina kollegor jobba med entreprenader, ROT-projekt och nyproduktion som till exempel totalentreprenader av villor.
Du är en självgående snickare som inte har några problem att ta initiativ och har god förmåga att lösa de uppgifter och problem som dyker upp. Du kommer ha nära kundkontakt, ett varmt och positivt kundbemötande är något du tar på allvar, du rapporterar löpande både till kund och till arbetsledare, vara en god lyssnare och en drivande kraft i projektet. Du är bekväm i att ta dig an nya projekt, arbetsplatser och uppgifter som de uppkommer.

Kvalitet och kundvård är centralt, vi är relativt nya på marknaden och vårdar vårt rykte och kunders erfarenhet med oss med högsta noggrannhet.

Du som person är engagerad, serviceminded och drivande, du kan arbeta självständigt och i ett team. Du har B-körkort och uttrycker dig väl på svenska alternativt engelska.

Hos Modava får du:

● Vara en del av ett företag i tidig och kraftig tillväxt.

● En arbetsplats som stödjer och uppmuntrar dina utvecklingsmöjligheter och drömmar, vi växer tillsammans och gläds åt varandras framgångar.

● Goda möjligheter för utbildning och karriär.

● Vara en del av en positiv företagskultur, där vi värdesätter individens upplevelse och utveckling.

● Möjlighet att vara med och forma din tjänst och arbetets gång.

● En arbetsplats med nolltolerans mot rasism, diskriminering och andra kränkningar.

IMG_3029

Ring till oss

Skicka ett e-post

Besök oss

Modava AB
Finlandsgatan 36
164 74 Kista